nedeľa 11. decembra 2022

Dajme veciam druhú šancu

 


Po dvojročnej covidovej prestávke sme opäť zorganizovali akciu Zelenej školy DAJME VECIAM DRUHÚ ŠANCU/ ZÓNA BEZ PEŇAZÍ.

Myšlienka" Dať veciam druhú šancu" sa stala v našej materskej škole adventnou tradíciou. Dostatok a blahobyt v ktorom žijeme, ale aj ochota podeliť sa a potešiť iných zaplnili stoly, krabice a koše.Deti, rodičia aj starí rodičia si tu našli niečo pre potešenie.


 











                                                 
                                                   ĎAKUJEME VÁM ZA SPOLUPRÁCU.

5 komentárov:

  1. Mne sa veľmi páčila táto akcia. Najprv, že mala som možnosť prehodnotiť, čo máme doma a už dlho nepoužívame. A druhá vec, že deti si rado vybrali niečo nové. Môže to bola aj drobnosť. Ale oni najprv tešili sa na to aby niečo doniesť, a potom tešili sa s toho, čo si vzali. Okrem toho, bolo veľmi prijme prečítať, že veci, ktoré neboli rozobraté potešili iných ešte v troch rôznych mestách. Každý dal maličkosť, dal druhú šancu tomu, čo už nepotrebuje, a dostal oveľa viac radosti! Ďakujem za takú iniciatívu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. LUCIA HRUBALOVÁ13. decembra 2022 o 1:05

    Veľmi milá a prospešná akcia po všetkých stránkach. Tešíme sa na ďalší ročník.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Opäť raz jedna úžasná aktivita tejto materskej školy. Naozaj netuším akým zázrakom dokážete pri všetkých svojich povinnostiach organizovať ešte aj takéto extra udalosti, no nech už to robíte akokoľvek, ja osobne sa z toho veľmi teším. Bolo to nie len milé a príjemné, ale ešte aj veľmi poučné. V dobe rozvinutého konzumu ste našim deťom možno trochu vysvetlili a nám dospelým pripomenuli, že nepotrebujeme viac vecí ako už máme, a že veci, ktoré už nie sú nové môžu prinášať rovnakú radosť a osoh ako tie, ktoré si ako nové kúpim. Myslím, že Vám za toto patrí jedná veľká vrelá vďaka!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Michaela Herdová13. decembra 2022 o 8:04

    Ako som vám už pred akciou písala, je to úžasná myšlienka, nápad a ďakujem asi za všetkých za zorganizovanie tohto projektu. A samozrejme aj všetkým, ktorí sa zapojili a potešili sme sa tak v tomto krásnom období navzájom 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujeme za zorganizovanie. Bolo to super. Chalanom sa najviac páčilo, že si mohli vybrať malé drobnosti, ktoré sú pre nich najväčšími pokladmi momentálne. A nám sa páčila myšlienka swapu, kde si môžeme nájsť čo nám padne do oka a zároveň nevyužitými vecami pomôcť druhým v núdzi. Tešíme sa na ďalší ročník.

    OdpovedaťOdstrániť